Όταν το βλέπουμε αυτό, φαίνεται ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε πραγματικά την επίδραση που είχε στην ομάδα...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είναι πλέον προπονητής της Παρτιζάν και αυτό είναι το κεντρικό θέμα του μπασκετικού κοινού στη Σερβία, αλλά και στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες.

Ο θρυλικός προπονητής δεν κατέγραψε καλά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν, και φάνηκε ότι σε ορισμένες στιγμές ούτε οι παίκτες τον άκουγαν όπως παλιά. Ο πρώτος άνθρωπος της Παρτιζάν, Όστογια ​​Μιγιαΐλοβιτς, μίλησε και για αυτό.

Τώρα κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δεν ήταν γνωστό στο κοινό, από τον αγώνα στον οποίο η Παρτιζάν ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με δραματικό τέλος. Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε καθαρά πώς ο Ομπράντοβιτς καλεί τους παίκτες, αλλά αυτοί δεν σκέφτονται να απαντήσουν. Στέκονταν μακριά του και αυτό το βίντεο αποδεικνύει σίγουρα ότι ο Ζέλικο έχασε τα αποδυτήρια και την ομάδα.