Facebook Pixel "Θέλω τελικό με Ολυμπιακό!"
Μπάσκετ
| 2012-04-06 01:58:00

"Θέλω τελικό με Ολυμπιακό!"

"Θέλω τελικό με Ολυμπιακό!"

Τον Ολυμπιακό θέλει να αντιμετωπίσει στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Κώστας Καϊμακόγλου, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του...

«Ακόμη δεν έχω ηρεμήσει, κι ας έχει περάσει τόση ώρα. Έχουμε περάσει για άλλη μια φορά στο Final Four! Ήταν πολύ ψυχοφθόρα αυτή η σειρά, με πολλές διακυμάνσεις, πολλές εναλλαγές στο σκορ και στο τέλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες», δήλωσε αρχικά ο Καϊμακόγλου και πρόσθεσε για την πρόκριση επί της Μακάμπι:

«Μας αρέσει να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα τελικά, και να κάνουμε όλους τους οπαδούς μας καρδιακούς. Όμως τέλος καλό όλα καλά... Για τους οπαδούς μας τι να πω... Ευχαριστούμε πολύ, ήταν όλοι φανταστικοί απόψε, τα παιδιά, οι προπονητές, όλοι. Από αύριο όμως δουλειά...»

Για το Final Four της Πόλης: «Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να πας με τις πιθανότητες που σου αναλογούν. Είναι πολύ σημαντικός ο ημιτελικός, αν θέλουμε να έχουμε κάποια τύχη πρέπει να είμαστε πολύ προσγειωμένοι και πολύ προσεκτικοί. Όποια ομάδα πάει στο Final Four διεκδικεί τον τίτλο. Δεν πάει κανείς για πλάκα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πρέπει να μάθουμε να μην χάνουμε εύκολα τις διαφορές, να μην κάνουμε πολλά λάθη, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα έχουμε όλα αυτά και επί 40' να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό».

Ποια είναι η συνταγή για να κερδίσεις το τρόπαιο: «Το Final Four το κερδίζει όποιος έχει: εμπειρία, ψυχραιμία για να μην κάνε πολλά λάθη, και η τύχη βέβαια παίζει ρόλο... είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών».

Για την πιθανότητα να βρεθούν οι δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό: «Μακάρι να έχουμε ελληνικό τελικό στην Πόλη, θα είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ, δεν έχει συμβεί ποτέ, θα είναι ότι καλύτερο για τον ελληνικό αθλητισμό, και το μπάσκετ σε αυτή τη δύσκολη εποχή τον κρατάει ψηλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags