Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε στους «Euro Insiders» και τόνισε πως η κατάκτηση νέων ευρωπαϊκών τροπαίων είναι ο απόλυτος στόχος του.
«Με σεβασμό προς όλες τις ομάδες, θέλω να συνεχίσω να κατακτώ την EuroLeague. Έχω σπουδαία ομάδα στα χέρια μου. Σέβομαι όλους τους διεκδικητές του τίτλου. Έχω δύο τρόπαια. Ο πρώτος μου στόχος είναι να συνεχίσω να κατακτώ την EuroLeague. Να συνεχίσω. Την τελευταία πενταετία έχω τρεις παρουσίες στην κορυφή· έχασα δύο, αλλά ήμασταν εκεί, στο Final Four», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης...
«Δεύτερος στόχος η Εθνική Τουρκίας»
Ο Άταμαν αναφέρθηκε και στους στόχους του με την Εθνική Τουρκίας, τονίζοντας ότι θέλει να οδηγήσει τη χώρα του τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες.
«Ο δεύτερος στόχος μου είναι να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Τουρκία και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να παλέψουμε για ένα μετάλλιο. Αν φτάσουμε στο βάθρο το 2028, ίσως τότε παραδώσω τη δουλειά μου στον γιο μου», συμπλήρωσε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο