Ο Εργκίν Αταμάν παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, τονίζοντας μετά το παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Η Αρμάνι έπαιξε εξαιρετικά απόψε. Μετά την πρώτη περίοδο χάσαμε τελείως την αμυντική μας ισορροπία, ειδικά με τα καλάθια του Μπρουκς, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικά. Ειλικρινά, στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο, σε 20 λεπτά είχαν διαφορά 31 πόντων. Στην τελευταία περίοδο ήταν αδιάφορο. Έλεγξαν το ματς στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο, συγχαρητήρια σε αυτούς.

Δυστυχώς, δείξαμε πως δεν είμαστε τόσο σπουδαία ομάδα ώστε να νομίζουμε πως είμαστε από τα φαβορί της Euroleague, γιατί δεν σταματήσαμε την Αρμάνι, που έπαιξε τρομερά επιθετικά».