Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόνο καλά λόγια είχε να πει μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το ευρύ 107-84, σε ένα παιχνίδι που τους έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και να βελτιώσουν την ψυχολογία τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε αρχικά στη σημασία της νίκης, τονίζοντας πως η ομάδα την είχε ανάγκη μετά από μια δύσκολη περίοδο: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά σήμερα. Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες και πραγματικά την εκτιμώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί ακόμη κι όταν ο αντίπαλος δεν είναι τόσο “εμπορικός”, έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει με τη φωνή του».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στον Μόρις, προαναγγέλλοντας την επιστροφή του στη δράση: «Την Κυριακή θα αγωνιστεί απέναντι στον Κολοσσό. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στη δική μας ομάδα, στο σύστημα και στη φιλοσοφία μας». Παράλληλα, σημείωσε πως ο Ολυμπιακός περιμένει και την επιστροφή των Γουόρντ και ΜακΚίσικ, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο βάθος στο ροτέισον.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε ότι οι προηγούμενες ήττες επηρέασαν ψυχολογικά την ομάδα, ωστόσο έστειλε μήνυμα συνέχειας και εμπιστοσύνης: «Πέσαμε ψυχολογικά μετά τις ήττες, όμως πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για να βελτιωθούμε».

Τέλος, αναφερόμενος στη θερμή στήριξη του κόσμου και στα συνθήματα με το όνομά του, ο Μπαρτζώκας κράτησε χαμηλούς τόνους: «Σημαίνει πολλά για μένα που άκουσα το όνομά μου από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Το πιο σημαντικό είναι να στηρίζουν την ομάδα. Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού».