Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό βρίσκεται ξανά το όνομα του Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία, όπως μεταφέρουν τα Rumores de Basket και ο Νάτσο Μπράβο, με τους ανθρώπους των Eρυθρόλευκων να παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του.

Δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Ολυμπιακός!

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, που ανήκει στους Σαν Αντόνιο Σπερς, απασχολεί ήδη αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους - Όμως ο Ολυμπιακός τον αξιολογεί ως επιλογή με αθλητικότητα και προοπτική εξέλιξης, στοιχεία που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του.

Παράλληλα, στο κάδρο έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό, ενώ ο ίδιος ο παίκτης συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στο NBA και στην προσπάθεια καθιέρωσής του εκεί. Για τους Πειραιώτες, πάντως, πρόκειται για μια υπόθεση που εξετάζεται σοβαρά εδώ και αρκετό καιρό.