Το ένα ματς μετά το άλλο γίνεται sold out στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά από αυτό με την Αρμάνι Μιλάνο και για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.
Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η «πράσινη» ΚΑΕ έκαναν... φτερά τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου του 2026 (21:15).
Διαβάστε επίσης...
Βέβαια και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Παρασκευή (2/1) έγινε sold-out τέσσερις μήνες πριν το τζάμπολ!
Η δυναμική του κόσμου του Παναθηναϊκού παραμένει εντυπωσιακή και διαρκής, σε μια σεζόν όπου το ΟΑΚΑ μετατρέπεται σταθερά σε γεμάτο «κάστρο», ανεξαρτήτως αντιπάλου και χρονικής στιγμής.
SOLD OUT
Looks like 2026 already feels familiar.
And if there’s a place that is definitely going to be LOUD & PACKED, this is our ARENA, Telekom Center Athens
P.S. Time is relative… right? Cause you make it seem like so, two months before #PAOFans! #WeTheGreens… pic.twitter.com/yGvueCbZIJ — Panathinaikos BC (@Paobcgr) December 31, 2025
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο