Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό που έμοιαζε δύο… επίπεδα ανώτερος στο ΟΑΚΑ και δικαίως ηττήθηκε για ακόμα μία φορά στην Euroleague από τον αιώνιο αντίπαλό του. Πάντως, η ήττα μπορεί να βγει και σε καλό στους Πράσινους, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας… φώτισε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα του Τριφυλλιού, που δεν είναι άλλο από το κενό στους ψηλούς.
Μπορεί να απουσίαζε ο Ρισόν Χολμς, όμως οι Ομέρ Γιούρτσεβεν και Κένεθ Φαρίντ δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον τρομερό Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου ήταν απογοητευτικός σε άμυνα και επίθεση, τόσο στη θέση «5» που δοκιμάστηκε όσο και ως «4αρι». Ο Έλληνας άσος πάντως συνολικά τους τελευταίους μήνες κινείται σε ρηχά νερά και η απόδοσή του προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή της ομάδας. Κανείς προφανώς δεν αμφισβητεί το τεράστιο ταλέντο του, όμως θα πρέπει άμεσα να γυρίσει τον διακόπτη.
Διαβάστε επίσης...
Την ίδια ώρα, το πρόβλημα στο «5» παραμένει και δεν είναι τόσο αριθμητικό όσο ποιοτικό, καθώς ακόμα και ο «τίμιος» Γιούρτσεβεν δεν αρκούσε για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μία νίκη, με τον Κέντρικ Ναν να… παίζει μόνος του και να οργιάζει. Οι Πράσινοι χρειάζονται ενίσχυση και όπως έχει αποκαλύψει το Sportdog.gr προ ημερών, πλέον υπάρχουν σκέψεις να ψάξουν στην αγορά για έναν παίκτη που θα παίζει σέντερ, αλλά θα μπορεί και να… κατέβει στο 4!
Αποκάλυψη Κοτζιά στη «Euroleague Buzzer Beater» για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό
Λίγες ώρες μάλιστα πριν από το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ, στην εκπομπή του Sportdog.gr για τη Euroleague, ο Τόλης Κοτζιάς είχε σημειώσει πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει στο Τριφύλλι.
«Φαρίντ μένει, Γιούρτσεβεν μένει, Χολμς μένει. Δεν κλείνω τις μεταγραφές όμως για τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου είναι πολύ μακριά. Γιατί κράτησε Γιούρτσεβεν και Φαρίντ; Επειδή δεν υπήρχε άλλος παίκτης. Είναι πάντα και τι υπάρχει στην αγορά. Περιμένει τον Λεσόρ ο Παναθηναϊκός, ενώ δεν θέλει τον Ταϊρίκ Τζόουνς. Απλά το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος ψηλός στην Ευρωλίγκα να δώσει κάτι παραπάνω. Όλοι περιμένουν το NBA», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά!
Δείτε μετά το 40ο λεπτό!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο