Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR στην Euroleague, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι από τους πρωταγωνιστές του αγώνα.

Ο έμπειρος γκαρντ των Ερυθρόλευκων μίλησε στη Euroleague και τόνισε πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό ντέρμπι, στο οποίοι όλοι από μικροί φαντάζονται να παίζουν, ενώ υπογράμμισε πως πρόκειται για την καλύτερη ατμόσφαιρα στην οποία έχει αγωνιστεί.

«Τίποτα σαν αυτό το ντέρμπι, ανεξήγητη ατμόσφαιρα»

Για τις 10 σερί νίκες στην Euroleague, είπε: «Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Είναι ξεχωριστή στιγμή, ξεχωριστό ντέρμπι. Κάθε ματς σαν αυτό, δεν το θεωρώ δεδομένο. Είναι στιγμές που ήθελες να παίξεις σε τέτοια ματς όταν ήσουν παιδί. Οπότε, πήραμε μία καλή νίκη αλλά είναι μόνο στα μισά η σεζόν. Συνεχίζουμε».

Για την ατμόσφαιρα, σημείωσε: «Είναι ανεξήγητη. Όταν έρχεται η οικογένειά μου και το βλέπει ο γιος μου. Είναι ανεξήγητη. Είναι μοναδική. Δεν είναι σαν το κολέγιο, είναι πιθανότατα η καλύτερη ατμόσφαιρα στην οποία έχω αγωνιστεί».