Γιώργος Μπόγρης: Ο Μάριους Γκριγκόνις έχει μπει στον... πάγο από τον Εργκίν Αταμάν, μιας και δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, με τον Έλληνα σέντερ μιλώντας στους Betarades να είναι αντίθετος, τονίζοντας ότι πρέπει να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.

"Θα άφηνα εκτός τον Καλαϊτζάκη"

"Θα πρέπει να αποφασιστεί το πλάνο και ποια θα είναι η ομάδα που θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός. Αν είναι υγιής δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνεται μια ελευθερία στον Γκριγκόνις. Ο Οσμάν δεν παίζει καλά πικ εν ρολ και δεν διαβάζει τις φάσεις. Πρέπει να αποφασίσεις να στηρίξεις τον Γκριγκόνις γιατί σου δίνει κάτι που δεν το έχεις.

Δεν είπα να βγει ο Όσμαν. Για εμένα πρέπει να βγει ο Καλαϊτζάκης. Άμα δίνει την ενέργεια εμένα δεν μου αρκεί. Σε μια άλλη ομάδα ο Ρογκαβόπουλος θα ήταν πιο σημαντικός", είπε ο Γιώργος Μπόγρης.