Για συζητήσεις όχι μόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και με άλλες ισπανικές ομάδες σχετικά με την παρουσία τους στο ΝΒΑ Europe έκανε λόγο ο Άνταμ Σίλβερ.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο και λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση των Ορλάντο Μάτζικ με τους Μέμφις Γκρίζλις, αποκάλυψε τις συνομιλίες τόσο με τη «βασίλισσα» όσο και με άλλους συλλόγους από την ιβηρική χώρα. 

O Άνταμ Σίλβερ
ΑP/Nate Billings

Παράλληλα, ο Σίλβερ ρωτήθηκε για το πού θα βρεθούν τα χρήματα για να φτιαχτεί η νέα λίγκα, λέγοντας σχετικά: «Τα χρήματα θα έρθουν από τα μέλη της λίγκας. Σε κάθε νέα επιχείρηση, άλλωστε, οι επενδυτές είναι αυτοί που συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Αν μπορέσουμε να ξεκινήσουμε επιτυχημένα το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι αυτό να γίνει κερδοφόρο. Σκεφτείτε τι συμβαίνει με το WNBA. Τα πρώτα δέκα χρόνια δεν έμοιαζε με καλή ιδέα. 30 χρόνια μετά, δείτε σε τι σημείο βρίσκεται». 

Ρεάλ
ΙnTime