Το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού AKTOR μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο Ισράηλ. Επεσήμανε ότι το σημερινό ματς είναι μια καλή δοκιμασία για να δούμε πώς μπορεί να ανταπεξέλθει η ομάδα σε μια τέτοια έδρα έχοντας σημαντικές απουσίες.
Μιλώντας για την ισραηλινή ομάδα ανέφερε ότι έχει μια τάση να ανεβάζει αρκετά το σκορ, έχει κακή άμυνα και μια από τις καλύτερες επιθέσεις και εάν μπορέσουν σήμερα οι παίκτες του Αταμάν να νικήσουν τότε θα ρεφάρουν μια από τις κακές ήττες που είχαν στο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε επίσης...
«Ο Παναθηναϊκός θέλει ένα διπλό που θα του αλλάξει τη μοίρα στη διοργάνωση και να ρεφάρει μία από τις κακές ήττες που έχει κάνει», σχολίασε και υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που θα έχουν τα ριμπάουντ στο ματς με τους πράσινους να βρίσκουν εύκολους πόντους στο ανοικτό γήπεδο εάν τα ελέγξουν.
Παίρνει χρόνο ο Σορτς, τα δεδομένα για Ναν και Μήτογλου
Ο Γιώργος Πετρίδης εκτίμησε πως οι συνθήκες του αγώνα και η αντίπαλος είναι τέτοιες που λογικά ο Τι Τζέι Σορτς θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ τόνισε ότι οι Κέντρικ Ναν και Ντίνος Μήτογλου θα είναι εκτός, με τον πρώτο να επιστρέφει πιθανότατα από το επόμενο ματς πρωταθλήματος και τον δεύτερο την επόμενη εβδομάδα.
Η ώρα του αγώνα σήμερα και το κανάλι
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της πορείας της στη EuroLeague και έχασε με 100-93 από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ήταν η 4η ήττα της στα τελευταία 5 στη διοργάνωση και έχει ρεκόρ 9-14.
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες με 93-74 επί της Μπασκόνια στο Telecom Center με τον Βασίλη Τολιόπουλο πρωταγωνιστή και οι πράσινοι έχουν ρεκόρ 14-9.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:05 και η τηλεοπτική μετάδοση είναι από το κανάλι Novasports Prime.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο