Τσίμα Μονέκε: Στην εκπομπή Triple Threat Show του Amerikanos24TV μίλησε ο φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα, όπου και έδωσε απαντήσεις για τη φετινή διοργάνωση και το πως βλέπει μέχρι τώρα της διεκδικήτριες του τίτλου.
Συγκεκριμένα ο έμπειρος άσος σε ερώτηση αν φέτος η καλύτερη ομάδα είναι η Φενέρ, έβαλε νέα δεδομένα στην κουβέντα, τονίζοντας ότι αν έπρεπε να ποντάρει σε μια από τους τέσσερις συλλόγους που θα είναι στο Final 4 της Αθήνας, αυτή θα ήταν η Μονακό.
Διαβάστε επίσης...
«Καλύτερος προπονητής της Euroleague ο Σάρας»
«Υπάρχει μια ομάδα αυτή τη στιγμή που μπορώ να πω με αυτοπεποίθηση ότι θα είναι στο Final Four ό,τι κι αν γίνει. Για μένα είναι η Μονακό. Είναι η μόνη ομάδα που θα στοιχημάτιζα ότι θα είναι στο Final Four και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα.
Ο Σάρας είναι απίστευτος. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην EuroLeague αυτή τη στιγμή. Οι προσαρμογές του, ο τρόπος που σκέφτεται το παιχνίδι, ακόμα και το πώς αντιδρά στα λάθη των παικτών του, δείχνουν εξέλιξη», είπε ο Τσίμα Μονέκε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο