Δεν έχει μπορέσει μέχρι στιγμής να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό ο Τι Τζέι Σορτς, για να κάνει την εμφάνισή του άλλο ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στο μέλλον του Αμερικανού γκαρντ.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Solobasket», η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί το θέμα και φαίνεται ότι σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του 28χρονου πλέι μέικερ, εφόσον το καλοκαίρι προκύψει η αποχώρηση του Σορτς από τους «πράσινους». 

Ο Σορτς
InTime

Βάσει του σχετικού ρεπορτάζ από τον Ισπανό Σέρχιο Μαρτίνεθ, τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο και η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκονται στη λίστα με τις ομάδες που έχουν στα υπ’ όψιν τον πρώην άσο της Παρί, σε περίπτωση που δεν συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο «τριφύλλι».

Στην τρέχουσα σεζόν ο βραχύσωμος παίκτης έχει μέσο όρο 7.8 πόντους και 3.4 ασίστ, αλλά δεν έχει καταφέρει ως τώρα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν. Φυσικά, τα πάντα μπορεί να αλλάξουν τους επόμενους μήνες και ο Σορτς να μπει πιο δυναμικά στην εξίσωση για τον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας την απόδοσή του στα γνωστά του στάνταρ. 

Ο Σορτς
InTime