Ο Εβάν Φουρνιέ έστειλε τον συγκλονιστικό αγώνα με την Ντουμπάι στην παράταση με τρίποντο στα 0,5 δέκατα (95-95), αλλά το τρίποντο του Τόμας Ουόκαπ με την έναρξη αυτής, θα ήταν οι μοναδικοί πόντοι του Ολυμπιακού στο έξτρα πεντάλεπτο.
Με επιμέρους σκορ 13-3 σ’ αυτό το διάστημα και τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε να κυριαρχεί στη ρακέτα εν τη απουσία του Ταϊρίκ Τζόουνς που είχε βγει με 5ο φάουλ στο τέλος της 4ης περιόδου, η Ντουμπάι πήρε τη νίκη με 108-98, για την 26η αγωνιστική της Euroleague, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί 5-0 των «ερυθρόλευκων».
Διαβάστε επίσης...
«Ωραίο που είδα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στεναχωρημένους»
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρωταγωνιστής της Ντουμπάι, Εμφιόντου Καμπενγκέλε δεν στάθηκε μόνο στην αγωνιστική ανάλυση της νίκης της ομάδας του, αλλά φρόντισε να δώσει και έναν πιο… πικάντικο τόνο στις δηλώσεις του, στοχεύοντας κατευθείαν στο συναίσθημα της εξέδρας.
«Ήταν σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, με καλή προπονητική καθοδήγηση. Τους κάναμε δύσκολη κάθε φάση, κάθε σουτ, είχαμε το ρυθμό και κάναμε λιγότερα λάθη», είπε ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ.
«Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας. Ήταν ωραίο που είδα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στεναχωρημένους και τους φίλους μας να είναι χαρούμενοι, οπότε ήταν μία ωραία ημέρα», κατέληξε.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπενγκέλε σταμάτησε στους 21 πόντους απέναντι στους Πειραιώτες, έχοντας 14 ριμπάουντ, 12 αμυντικά και 2 επιθετικά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο