Την άποψή του για τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μάικ Τζέιμς, μιλώντας στο Basketnews και τον Ντονάτας Ουρμπόνας.
Ο ηγέτης της Μονακό στάθηκε στις απουσίες των Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ για την όχι και τόσο καλή εικόνα των «πράσινων» στη φετινή Euroleague, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανά πάσα στιγμή μπορεί να αφυπνιστεί για τα καλά και να καταπλήξει με τις εμφανίσεις της.
Διαβάστε επίσης...
«Νομίζω ότι δεν θα με εξέπληττε αν ο Παναθηναϊκός στο τέλος κερδίσει. Ειλικρινά, δεν θα μου έκανε εντύπωση. Καμία ομάδα δεν ανεβαίνει μόνο προς τα πάνω όλη τη σεζόν, χωρίς να ξαναπέσει. Ο Παναθηναϊκός περνάει προβλήματα τώρα. Φαίνεται πως υπάρχει εσωτερική ένταση, ότι κάτι συμβαίνει. Δεν θα με εξέπληττε αν ξαφνικά έκαναν έξι σερί νίκες και τότε όλοι έλεγαν “είναι καταπληκτικοί”. Αυτή η ομάδα ήταν όλο αυτό το διάστημα. Απλώς είχε κάποια προβλήματα. Η σεζόν είναι μεγάλη, όλοι περνάνε δυσκολίες», είπε ο 35χρονος γκαρντ.
“Μπορεί να απογειωθεί ο ΠΑΟ...”
Όσον αφορά την έντονη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Τζέιμς σχολίασε: «Δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα, γιατί αυτό μπορεί να τους κάνει να απογειωθούν. Τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές φέρνουν τις ομάδες πιο κοντά και αρχίζουν να παίζουν καλά για κάποιο λόγο. Ο καλύτερός τους παίκτης δεν είναι εκεί (σ.σ. Ναν). Οι δύο καλύτεροι παίκτες τους, αν βάλεις και τον Λεσόρ. Όταν χάνεις ένα τόσο μεγάλο κομμάτι, είναι δύσκολο να παίξεις χωρίς αυτόν. Κάποιοι παίκτες δεν έχουν την αυτοπεποίθηση και ξαφνικά πρέπει να πάρουν μεγαλύτερο ρόλο».
Ο Αμερικανός άσος, καταλήγοντας, επισήμανε: «Ακόμα προσπαθούν να το βρουν χωρίς τον Ναν. Αν πάρουν λίγο μομέντουμ από τα επόμενα παιχνίδια, αν οι παίκτες που δεν παίζουν τόσο βρουν αυτοπεποίθηση, και μετά επιστρέψει ο Ναν, όλα μπορεί να αλλάξουν. Μπορεί να κάνουν ένα σερί τεσσάρων αγώνων και τότε όλοι να τους βλέπουν τελείως διαφορετικά».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο