Ψύχραιμος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την Παρτιζάν.

Ο Τούρκος προπονητής αναγνώρισε την ανωτερότητα των Σέρβων και είπε αρχικά: «Η Παρτιζάν έπαιξε πολύ physical. Δεν είχαμε απαντήσεις για αυτό. Ίσως φταίει πως μόλις ήρθαμε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βετεράνοι όπως οι Κώστας Σλούκας και Τζέριαν Γκραντ έχασαν πολλή ενέργεια και τα έδωσαν όλα. 

O Αταμάν
InTime

Ο Κέντρικ Ναν επίσης δεν ήταν μαζί μας. Δεν είχαμε άλλες λύσεις. Χάσαμε πολλά σουτ. Στην άμυνα δεν βάλαμε ενέργεια. Η Παρτιζάν άξιζε να νικήσει. Όλες οι ομάδες έτσι είναι στη Euroleague. Χάνουν και κερδίζουν. Όλες οι ομάδες είναι στην ίδια κατάσταση. Θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας. Δεν είμαστε οι μόνοι που χάνουμε στην πρώτη 8άδα». 

Σε ό,τι αφορά το πότε θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Κέντρικ Ναν, αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω για τον Ναν, περιμένουμε κάθε εβδομάδα να επιστρέψει».

Επίσης, ο Αταμάν ανέφερε:

Για την εμφάνιση του Σορτς: «Κάναμε πολλά λάθη, χωρίς τον Ναν και με κακή εμφάνιση των Σλούκα και Γκραντ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Χάσαμε πολλά σουτ με τους Οσμάν και Χουάντσο. Ο Σορτς έβαλε 21 πόντους, οι οποίοι όμως δεν έκαναν τη διαφορά». 

Για το φάουλ και την αποβολή του Ρογκαβόπουλου: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Ήταν πολύ συναισθηματικός εκείνη την ώρα. Επίσης, δεν παίζαμε καλά, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις». 

Ο Αταμάν
InTime