Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας κάκιστο πρόσωπο έχασε με… κάτω τα χέρια από την Παρτιζάν το βράδυ της Πέμπτης και μπήκε ξανά σε «περιπέτειες», καθώς υπάρχει εκ νέου «αναβρασμός» γύρω από την ομάδα, ενώ ακολουθεί και πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην Euroleague με Φενέρ, Παρί στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ εμβόλιμα είναι προγραμματισμένο και το Final 8 του Κυπέλλου.

Η εκπομπή «Euroleague Buzzer Buzzer» by Interwetten, με τους Βαγγέλη Καράμαλη και Θοδωρή Σούκα στο στούντιο του Sportdog.gr να μοιράζουν ασίστ στους Τόλη Κοτζιά, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Χρήστο Καούρη, ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας του Τριφυλλιού και στάθηκαν στην εικόνα των παικτών, στην κούραση που υπήρχε, αλλά και στα λάθη του Εργκίν Αταμάν.

«Ξεκάθαρα θέμα Αταμάν στον Παναθηναϊκό - Δεν είναι μάγος ο Χέιζ-Ντέιβις»!
Intime

«Η Αιώνια Λιακάδα» στο μυαλό του Αταμάν

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου σε ένα… κρεσέντο για όσα έγιναν στο Βελιγράδι, μίλησε ανοιχτά για τα λάθη και τις ευθύνες του Εργκίν Αταμάν και αναρωτήθηκε αν ο Χέιζ Ντέιβις θα μπορούσε να λύσει τα σοβαρά προβλήματα, ο Χρήστος Καούρης σημείωσε πως τους τελευταίους τρεις μήνες δεν υπάρχει καμία βελτίωση σε συγκεκριμένους παίκτες, ενώ ο Τόλης Κοτζιάς εξήγησε γιατί ο Τούρκος φαίνεται ακόμα να μην έχει δουλέψει με την ομάδα του.

Η… ατυχία με Γιαμπουσέλε και ο Χέιζ Ντέιβις

Ο Παναθηναϊκός πάντως μπαίνει σε ένα πολύ «καυτό» 15ημερο, καθώς πριν από το Κύπελλο θα πρέπει να έχει αποφασίσει και να έχει προχωρήσει στις αλλαγές του ρόστερ. Ποιοι παίκτες ενδέχεται να φύγουν, οι τρεις ομάδες που διεκδικούν με τεράστια συμβόλαια τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε που είχε «δουλευτεί» πολύ από το Τριφύλλι, αλλά η μετακίνησή του στους Σικάγο Μπουλς ανέτρεψε τα πάντα.

«Ξεκάθαρα θέμα Αταμάν στον Παναθηναϊκό - Δεν είναι μάγος ο Χέιζ-Ντέιβις»!
Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις / Intime

Η… ανταλλαγή προπονητών και οι εξελίξεις σε Μονακό και Χάποελ

Εκτός του Παναθηναϊκού πάντως, σε κρίση βρίσκονται τόσο η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη όσο και η Χάποελ του Δημήτρη Ιτούδη, με τους Μονεγάσκους να έχουν τα σοβαρά και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Ο V-Span είναι πλέον δεδομένο ότι του χρόνου θα βρίσκεται σε άλλον πάγκο, ενώ ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου έριξε τη… βόμβα για αναταλλαγές προπονητών στη φετινή Euroleague!