Η «βόμβα» έσκασε τα ξημερώματα της Πέμπτης και ταρακούνησε συθέμελα την ευρωπαϊκή μπασκετική σκηνή. Στις 02:00, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε το φιτίλι της μεγαλύτερης μεταγραφικής κίνησης της σεζόν, ανακοινώνοντας μέσω instagram την απόκτηση του Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια (έναντι περίπου 10.000.000 ευρώ).
«Πολύ θα ήθελα να είμαι κάτω στο Σούνιο μαζί με τον Φρι, αλλά βαριέμαι να κατέβω τέτοια ώρα. Ο αθλητής Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα αγωνίζεται στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Καλό σας βράδυ», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ στο story του.
Διαβάστε επίσης...
Με την ένταξη του Αμερικανού σταρ, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν αποκτά έναν αθλητή elite επιπέδου, ικανό να επηρεάσει το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στο περσινό Final Four κατέγραψε μέσο όρο 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ το όνομα του συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης για δύο διαδοχικές σεζόν (2024, 2025). Στο ενεργητικό του βρίσκεται και η μοναδική επίδοση 50 πόντων σε αγώνα Euroleague, επίτευγμα που τον έχει ήδη καταγράψει στην Ιστορία της διοργάνωσης.
Η ατάκα για τον Ολυμπιακό
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε βίντεο που δημοσίευσε λίγο αργότερα στο Instagram, αναφέρθηκε και στον… αιώνιο αντίπαλο, με αφορμή προφανώς τη μεταγραφική βόμβα που έριξε και προκάλεσε σεισμό στην Ευρώπη.
Μεταξύ άλλων τόνισε: «Κάπου διάβασα ότι έγραφαν, θα αφήσεις τον Ολυμπιακό να έρθει στο ΟΑΚΑ να πάρει το Ευρωπαϊκό. Εδώ δεν μπορούσαν αλλού, στο ΟΑΚΑ θα έρθουν; Θα το αφήσουμε εμείς; Δεν πάμε να κρυφτούμε στην Κρήτη καλύτερα…»
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο