Πολύ μεγάλη ένταση υπήρξε μετά το τέλος του ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε και η συμπεριφορά του Γουέιντ Μπόλντγουιν δεν ξεχνιέται από τους «πράσινους».
Ο γιος του Εργκίν Αταμάν, ο Σαρπ Αταμάν, δείχνει ήδη ότι ανυπομονεί για ρεβάνς, όταν θα προκύψει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, αναφέροντας σε ανάρτησή του στο instagram ότι η σειρά είναι στο 1-1 και έπεται συνέχεια.
Διαβάστε επίσης...
«Δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα συναντηθούμε τη φετινή σεζόν. Είναι 1-1 και ένα παιχνίδι δεν τελειώνει, μέχρι να υπάρξει νικητής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αταμάν τζούνιορ.
Αποκάλυψη Χουάντσο για Μπόλντγουιν: Γι' αυτό έγινε χαμός - «Ασέβεια»!
Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ εξήγησε τους λόγους της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε, που ήρθε με το buzzer beater σουτ του Μπόλντγουιν, σημειώνοντας για τον Αμερικανό πως έδειξε ασέβεια στους «πράσινους» με τον πανηγυρισμό του.
«Ήταν ασέβεια από τον Μπόλντγουιν. Έκατσε στο κέντρο του γηπέδου πάνω στο λόγκο της ομάδας, ήταν προκλητικός», ανέφερε στη Nova o Ισπανός φόργουορντ.
Και πρόσθεσε: «Χάσαμε με ένα σουτ στο τέλος. Είναι μεγάλη η σεζόν, πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε. Παλέψαμε, είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και την αντίδραση που βγάλαμε στο τέλος. Κάναμε αρκετά λάθη, αφήσαμε τον Μπιμπέροβιτς να σκοράρει, τους αφήσαμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ, μας έλειπε η καλή επικοινωνία. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας».
Για τον Ναν: «Ο Κέντρικ είναι ο καλύτερός μας παίκτης, μας έλειψε. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, θέλουμε να γυρίσει πιο δυνατός. Υπάρχουν σφυρίγματα και παίκτες που προσπαθούν να του αποσπάσουν τη συγκέντρωση».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο