Για την περίπτωση του Σιλβέν Φρανσίσκο και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί προς τα μέρη μας για χάρη του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, μίλησε στην εκπομπή Strong Side του καναλιού Scorakias ο Σωτήρης Βετάκης.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος εκτίμησε ότι ο παίκτης της Ζαλγκίρις είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει έντονα και την ελληνική αγορά. «Έρχεται. Προς τα μέρη μας τον βλέπω τον Φρανσίσκο», ανέφερε.

Επίσης, στάθηκε ιδιαίτερα στην απόφαση του παίκτη να αλλάξει εκπροσώπηση, τονίζοντας ότι πρόκειται για κίνηση με μεγάλη σημασία και για το ίδιο το γραφείο που τον ανέλαβε.

«Νομίζω ότι η αλλαγή ατζέντη, η οποία είναι πολύ σημαντική, είναι τεράστια επιτυχία για το γραφείο που είναι ο Νίκος Σπανός και ο Χριστόφορος Χούμας μαζί συνεργάτες. Δείχνει τη δυναμική του γραφείου και το πόσο ισχυροποιείται και ανεβαίνει στη λίστα σιγά-σιγά», σημείωσε.

«Παίκτης που θα θέλουν όλες οι ομάδες από το top-6»

Παράλληλα, εξήγησε ότι ο Φρανσίσκο είναι από τους παίκτες που θα βρεθούν στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, ειδικά για τις ομάδες που θα ψάξουν βασικό πλέι μέικερ: «Ο Φρανσίσκο είναι ένας παίκτης τον οποίο όλες οι ομάδες που θα θελήσουν από το top-6 να πάρουν πόιντ γκαρντ, θα κοιτάξουν τον Φρανσίσκο. Οπότε θα στρωθεί… χαλί με εκατομμύρια μπροστά στα πόδια του».

«Ανήκε σε ένα γραφείο το οποίο δεν δέχεται τέτοια πλήγματα όπως αυτό. Το πλήγμα για το γραφείο του Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι μεγάλο, με τον Νίκο Σπανό να παίρνει, ή ο Φρανσίσκο να επιλέγει να πάει με τον Νίκο Σπανό. Οι σκέψεις που δημιουργεί συνειρμικά είναι πολλές. Και μόνο το γεγονός ότι είναι γραφείο που εδρεύει στην Ελλάδα και ηγούνται Έλληνες κλπ, δίνει ένα προβάδισμα στις ελληνικές ομάδες, εφόσον ενδιαφερθούν», είπε.