Ήττα εκτός προγράμματος και «εκτροχιασμός» της Ντουμπάι, που έχασε 88-74 από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι σε εξ αναβολής αναμέτρηση (30η αγωνιστική) της Euroleague. Έτσι η πρωτοεμφανιζόμενη αραβική ομάδα έπεσε στο 16-15 χάνοντας ευκαιρία να μπει στη ζώνη των play in (ο Παναθηναϊκός είναι στο 17-14), ενώ η Παρτιζάν βρίσκεται πολύ χαμηλά στο 11-21. 

Με τον Καμπενγκέλε κυρίαρχο και με ευστοχία 50% στο τρίποντο (5/10), η Ντουμπάι απέκτησε από το ξεκίνημα προβάδισμα και προσπαθούσε να χτίσει διαφορά ασφαλείας. Όμως οι γηπεδούχοι έβρισκαν λύσεις από παντού και παρέμεναν κοντά στο σκορ. Κάπως έτσι, το 29-45 του 18ου λεπτού, μετατράπηκε σε 38-47 σκορ ημιχρόνου με ένα σερί 9-2 που κράτησε την Παρτιζάν στη διεκδίκηση της νίκης. 

Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν άρδην στο τρίτο δεκάλεπτο με τους Σέρβους να «βραχυκυκλώνουν» τους αντιπάλους τους, να τους περιορίζουν μόλις και μετά βίας στους 10 πόντους και να περνάνε μπροστά στο σκορ με 63-57. 

Η Ντουμπάι έφερε το ματς στα ίσια ξανά (68-68) αλλά με έξι συνεχόμενους πόντους ο Μπόνγκα ήταν καταλυτικός διαμορφώνοντας το 76-68 3,5 λεπτά πριν από το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι πέταξαν λευκή πετσέτα και η Παρτιζάν επικράτησε 88-74 με κορυφαίο τον Κάρλικ Τζόουνς (23π., 5ασ.) και καθοριστικό τον Μπόνγκα (14π., 5ρ.). Καλύτερος για τη Ντουμπάι, ο Καμπενγκέλε με 14π. και 5ρ.

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 38-47, 63-57, 88-74

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα