Χωρίς τον Ρίσον Χολμς θα παραταχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σε λίγη ώρα (21:15) στο Telekom Center Athens για την 32η αγωνιστική της Euroleague.
Ο προπονητής του Τριφυλλιού αποφάσισε να "κόψει" από την δωδεκάδα τον Αμερικανό σέντερ, μετά τα όσα έγιναν με την ΑΕΚ και την κακή κατάσταση του παίκτη, ενώ κανονικά στην διάθεση του Αταμάν είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που επιστρέφει στην αποστολή.
Διαβάστε επίσης...
Εκτός παραμένουν οι Βασίλης Τολιόπουλος, Μάριους Γκριγκόνις και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, ενώ το "παρών" στην αναμέτρηση θα δώσουν κανονικά τόσο ο Ματίας Λεσόρ, όσο και ο Κέντρικ Ναν ο οποίος έχασε μερικές προπονήσεις λόγω της άδειας που είχε πάρει για να πάει στις ΗΠΑ για τον θάνατο της γιαγιάς του.
Αναλυτικά η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού
Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Ρογκαβόπουλος, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Φαρίντ, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο