Αλεσάντρο Παγιόλα: Νέα δεδομένα για το μέλλον του Ιταλού γκαρντ βάζει στο τραπέζι ο δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, που αναφέρει πως παρά το ενδιαφέρον και από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Ερυθρός Αστέρας είναι αυτός που έχει προβάδισμα να τον αποκτήσει.
Πολλοί οι μνηστήρες
Το συμβόλαιο του Αλεσάντρο Παγιόλα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην φαίνεται να θέλει να συνεχίσει στη Βίρτους, ενώ είχε συνδεθεί με ομάδες όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Χάποελ Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αυτή τη στιγμή η ομάδα του Βελιγραδίου δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Crvena Zvezda is reportedly the front-runner to sign Alessandro Pajola for next season, Im told.
The Virtus Bologna captain will not be renewing his contract: in recent weeks, his name has been linked with Maccabi Tel Aviv, Hapoel Tel Aviv, Olimpia Milano, and Real Madrid,… pic.twitter.com/xiH6aBSq2J — Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) March 26, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο