Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ στάθηκε πρωτίστως στην παρουσία των περίπου 6.000 φιλάθλων που μετέτρεψαν την Arena 8888 σε ΟΑΚΑ.
Ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του που αυτή η τεράστια προσπάθεια του κόσμου δεν συνοδεύτηκε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας τη θυσία όσων ταξίδεψαν οδικώς και αεροπορικώς για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας.
Διαβάστε επίσης...
Πέρα από το ματς στη Σόφια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ειδική μνεία στην εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας αναφέροντας ξανά για το sold out στα διαρκείας αποδεικνύει την τεράστια δυναμική που έχει αναπτύξει το φετινό πρότζεκτ και την πίστη των οπαδών ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή.
Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ: «Κρίμα για τους 6.000 που πήγαν να στηρίξουν. Κρίμα για το νέο sold out στα διαρκείας και όσους μας πιστεύουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους προσωπικά», έγραψε χαρακτηριστικά, δίνοντας τον τόνο της επόμενης μέρας.
Η τοποθέτηση αυτή λειτουργεί ως «ασπίδα» προστασίας για την ομάδα, δείχνοντας πως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στη Σόφια, η διοίκηση παραμένει στο πλευρό του κόσμου και των παικτών.
Η αναγνώριση της στήριξης σε μια τόσο δύσκολη βραδιά υπογραμμίζει τη συσπείρωση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στην EuroLeague.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο