Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει θα αντιμετωπίσει ως τελικό το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, αφού θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη του Τριφυλλιού στη Euroleague.
Ο Ισπανός διεθνής θα τεθεί για ακόμα μία φορά αντιμέτωπος με τον αδεφό του, Γουίλι, τον αποίο αποθέωσε και είπε ότι θα τον ήθελε για συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε επίσης...
Οι δηλώσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο PameStoixima
Για την ιδιαιτερότητα του να παίζει αντίπαλος με τον αδερφό του: «Νιώθω υπέροχα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Κάθε φορά που μοιραζόμαστε το γήπεδο είναι φανταστικό. Μεγαλώσαμε μαζί, αγαπιόμαστε. Κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα με το ΝΒΑ, όπου παίξαμε πολλές φορές αντίπαλοι. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να παίξουμε μαζί στην εθνική ομάδα. Το να κερδίζουμε μαζί για την Ισπανία ήταν το καλύτερο συναίσθημα».
Για την κρισιμότητα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα: «Οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν και τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό».
Σχετικά με την επικοινωνία τους πριν από το τζάμπολ: «Ναι, φυσικά μιλάμε. Μεγαλώσαμε βρίζοντας ο ένας τον άλλον (γέλια). Παίζαμε "ένας εναντίον ενός" στην αυλή μας μέχρι κάποιος να μην αντέχει άλλο. Μεγαλώσαμε ως ανταγωνιστές και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τις καριέρες που έχουμε. Γι' αυτό είναι καλό για εμάς να ανταγωνιζόμαστε».
Για το αν θα ήθελε τον Γουίλι για συμπαίκτη: «Τον θέλω ως συμπαίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν έχει παίξει πολύ τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά το ταλέντο του είναι ακόμα εκεί. Φυσικά, του εύχομαι τα καλύτερα όπου και να πάει. Θα είμαι πάντα ο Νο.1 θαυμαστής του».
Για το ποιον θα υποστηρίζει η μητέρα τους: «Δεν ξέρω, πρέπει να τη ρωτήσετε. Είναι δύσκολο».
Για την πόλη της Βαρκελώνης: «Έχει τα πάντα, καλό vibe. Είναι πολυπολιτισμική πόλη με υπέροχο φαγητό. Σίγουρα είναι ένα υπέροχο μέρος να επισκεφθείς. Είμαι από τη Μαδρίτη, είμαι φαν της Ρεάλ. Μεγάλωσα στην καλύτερη πόλη του κόσμου, αλλά και η Βαρκελώνη είναι καλή. Πρώτα η Μαδρίτη και μετά η Αθήνα».
Για το τραγούδι που έχει γραφτεί για εκείνον από Έλληνα καλλιτέχνη: «Μου έστελναν όλα τα βίντεο στο TikTok, ήταν καλό. Δεν καταλαβαίνω πολλά, αλλά είναι τιμή σου όταν κάποιος δημιουργεί ένα τραγούδι για σένα. Είναι μεγάλη τιμή. Δεν έχω συναντήσει τον καλλιτέχνη, αλλά θα τον καλέσω στο ΟΑΚΑ. Ίσως βάλουν το τραγούδι να παίξει στο γήπεδο».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο