Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται στα ονόματα που εξετάζει η τουρκική ομάδα, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ενίσχυση του ρόστερ.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, η Φενέρμπαχτσε επικεντρώνεται κυρίως στις θέσεις του πλέι μέικερ και του πάουερ φόργουορντ, με τον Πίτερς να βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον της. Παράλληλα, η περίπτωσή του φέρεται να παρακολουθείται και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, κάτι που ενδέχεται να δημιουργήσει έντονο ανταγωνισμό σε περίπτωση που προκύψει θέμα αποχώρησης από τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τουρκική ομάδα έχει διαμορφώσει μια «λίστα πέντε» παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ της. Για τις θέσεις της περιφέρειας εξετάζονται οι Τζίμι Κλαρκ και Τρεντ Φόρεστ, ενώ για τη θέση του πάουερ φόργουορντ βρίσκονται στο στόχαστρο οι Τρέιλ Λάιλς και Τζέιλεν Χορντ, μαζί με τον Πίτερς.
Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητικότητα και στη θέση του σέντερ, εφόσον προκύψει αποχώρηση από το υπάρχον ρόστερ. Το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές για τη Φενέρμπαχτσε, καθώς ήδη συζητείται έντονα το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντέβον Χολ, ενώ ο Σκότι Γουίλμπεκιν έχει αποχωρήσει από την ομάδα πριν ακόμη ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο