Εργκίν Αταμάν: Ο προπονητής του Τριφυλλιού στάθηκε στη σημασία της νίκης επί της Εφές, τονίζοντας ότι η ομάδα του γνώριζε από την αρχή πως επρόκειτο για ένα «must win» παιχνίδι προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στο play-In.
«Δεν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό»
«Για την Εφές ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί δεν ήρθε με κάποιο στόχο εδώ. Οι παίκτες έπαιξαν και έδειξαν την ποιότητά τους. Στην τρίτη περίοδο παίξαμε καλά, βρήκαμε καλά σουτ, ο Ρογκαβόουλος έπαιξε εξαιρετικά, ο Λεσόρ έπαιξε πολύ καλά πάνω από τη στεφάνη. Όλοι είχαν συνεισφορά. Τώρα τελείωσε και περιμένουμε την Τρίτη για το play-in».
Για το παιχνίδι με τη Μονακό: «Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Η Μονακό έπαιξε με 8 παίκτες, αλλά είναι υψηλού επιπέδου. Πέρυσι αυτό το ρόστερ έπαιξε τελικό. Έχει εμπειρία, Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε τη Μονακό. Εάν ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final 4, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Μονακό. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας. Πρέπει να έχουμε καλή συνεισφορά και να υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα για να πάρει επιπλέον κίνητρο η ομάδα».
Για το πόσο εφικτό είναι ένα ζευγάρι με τον Ολυμπιακό και αν θα ήθελε να την αποφύγει: «Δεν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό, σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τη Μονακό».
Για τον Ρογκαβόπουλο: «Ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε στην Ισπανία. Έκανε θεραπεία και ήταν φρέσκος. Έπαιξε εξαιρετικά και ελπίζουμε να το κάνει και στο επόμενο παιχνίδι», είπε ο Εργκίν Αταμάν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο