Η Μονακό προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague μετά από νίκη με 79-70 επί της Μπαρτσελόνα, με τον Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι να δηλώνει υπερήφανος για την επιτυχία της ομάδας του, κόντρα στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Παράλληλα, ο προπονητής των Μονεγάσκων αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, εν όψει των σπουδαίων αναμετρήσεων με τους Πειραιώτες στα playoffs.

Οι δηλώσεις του Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι μετά την πρόκριση της Μονακό

«Πρέπει να είμαστε περήφανοι με αυτό που καταφέραμε. Δεν είχαμε παίξει τέτοια άμυνα εδώ και καιρό. Κρατήσαμε χαμηλά τη Μπαρτσελόνα, την αναγκάσαμε να πάρει δύσκολα σουτ. Επιθετικά είχαμε κάποια προβλήματα στην 3η περίοδο αλλά δεν πανικοβληθήκαμε. Βρήκαμε την αυτοπεποίθηση και τον ρυθμό μας. 

Η επόμενη μέρα είναι ο τελικός του Κυπέλλου αύριο. Θα παλέψουμε για έναν τίτλο. Μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Είναι μια φοβερή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και θα τους συναντήσουμε μπροστά μας».