Την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να διορθώσει την ζημιά στον μηνίσκο του, πέρασε την Τρίτη (28/4) το πρωί ο Κώστας Σλούκας, με την επέμβαση να κρίνεται επιτυχημένη, καθώς ούτως ή αλλιώς πρόκειται για εγχείρηση ρουτίνας.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε στην επέμβαση που ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το πρωί ενώ στο χειρουργείο βρέθηκε και ο προσωπικός γιατρός του Κώστας Σλούκα, κ. Χύσσας που έχει από το καλοκαίρι του 2025 την αντίστοιχη θέση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιστρέφει σε τρεις εβδομάδες - Αγώνας δρόμου για το Final 4!

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού αρχίζει άμεσα την αποθεραπεία του και στόχος είναι να προλάβει να δώσει το "παρών" στο Final 4 της Αθήνας, αν καταφέρει να βρίσκεται εκεί ο Παναθηναϊκός, που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια, αλλά και την απώλεια του διεθνούς γκαρντ.

Πάντως, το σύνηθες διάστημα που χρειάζεται ένας οργανισμός για να επανέλθει από τέτοιον τραυματισμό είναι τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι με εντατική φυσιοθεραπεία ο Σλούκας μπορεί να κερδίσει τον αγώνα δρόμου και να μπορέσει να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αγωνιστική δράση.

Την φετινή σεζόν ο Σλούκας έχει 9.6 πόντους (49% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο, 91% στις βολές), 1.9 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 12.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 21:19 σε 38 αγώνες στη Euroleague.