Τρέλανε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με το τρίποντο που πέτυχε πίσω από το κέντρο, στο 3ο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα με τη Μονακό για τα play off της Euroleague.

Πέταξε την μπάλα ο 30χρονος γκαρντ έχοντας κερδίσει φάουλ, αυτή κατέληξε στο καλάθι και, μπορεί να μην μέτρησε τελικά το εύστοχο μακρινό σουτ, ωστόσο ήταν λογικό να επικρατήσει ενθουσιασμός στις εξέδρες του ΣΕΦ. 

O Ντόρσεϊ
ΙnTime

Το ίδιο ενθουσιώδεις ήταν και οι σχολιαστές της Euroleague, που δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν και ήταν χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις τους, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο παρακάτω.

Ο Ντόρσεϊ πέτυχε 11 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, ενώ προέκυψε και πρόβλημα τραυματισμού με διάστρεμμα, που για την ώρα τον καθιστά αμφίβολο εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης των δύο ομάδων, το βράδυ της Πέμπτης (30/4, 21.00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.