Τρέλανε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με το τρίποντο που πέτυχε πίσω από το κέντρο, στο 3ο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα με τη Μονακό για τα play off της Euroleague.
Πέταξε την μπάλα ο 30χρονος γκαρντ έχοντας κερδίσει φάουλ, αυτή κατέληξε στο καλάθι και, μπορεί να μην μέτρησε τελικά το εύστοχο μακρινό σουτ, ωστόσο ήταν λογικό να επικρατήσει ενθουσιασμός στις εξέδρες του ΣΕΦ.
Διαβάστε επίσης...
Το ίδιο ενθουσιώδεις ήταν και οι σχολιαστές της Euroleague, που δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν και ήταν χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις τους, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο παρακάτω.
Ο Ντόρσεϊ πέτυχε 11 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, ενώ προέκυψε και πρόβλημα τραυματισμού με διάστρεμμα, που για την ώρα τον καθιστά αμφίβολο εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης των δύο ομάδων, το βράδυ της Πέμπτης (30/4, 21.00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Did it count?! Our commentators reaction was pure gold to the @TDORSEY_1 Hail Mary last night
Recount their reaction now with our Comms Cam pleasure to have Spero Dedes in the house for this one alongside @timlongsports pic.twitter.com/H36CRZrASM — EuroLeague (@EuroLeague) April 29, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο