Στην Αθήνα θα βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης στις 22-24 Μαϊου, όπου θα διεκδικήσει το 12ο κύπελλο πρωταθλητριών της Ιστορίας της. Η «βασίλισσα» νίκησε 87-81 τη Χάποελ Τελ Αβίβ στο Μπότεβγκραντ της Βουλγαρίας και έκανε το 3-1 στη σειρά των αναμετρήσεων των play off της Euroleague.

Μετά την πρόκριση της Ρεάλ ο Έντι Ταβάρες έδωσε την απάντησή του στον πρόεδρο της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις την φετινή σεζόν προκάλεσε με την στάση του, όπως και στη σειρά των αγώνων με την ισπανική ομάδα.

«Κασκόλ, λόγιος, παπαράτσι... Τώρα μεταμφιέσου σε ταξιδιωτικό πράκτορα και πήγαινε σπίτι σου!», ανέφερε στο μήνυμά του ο Έντι Ταβάρες, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Χάποελ.

«Περίμενα καλύτερους τρόπους...»

Φυσικά, ο Γιανάι δεν έμεινε άπραγος στα όσα άκουσε και λίγο αργότερα απάντησε στον υψηλόσωμο σέντερ της Ρεάλ, γράφοντας στο Χ: 

«Περίμενα καλύτερους τρόπους από κάποιον που μεγάλωσε στο Κάπο Βέρντε, αλλά ειλικρινά, Έντι, νομίζω ότι θα έπρεπε να ανησυχείς περισσότερο για το γεγονός ότι η ομάδα σου έπαιξε καλύτερα χωρίς εσένα...».