Οι Μαδριλένοι αναζητούν άμεσα λύση στη θέση του σέντερ, καθώς οι τραυματισμοί των Έντι Ταβάρες και Άλεξ Λεν έχουν αφήσει ουσιαστικά μόνο τον Ουσμάν Γκαρούμπα διαθέσιμο στη ρακέτα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Τούρκος σέντερ θα ενισχύσει τη «Βασίλισσα» αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις και στα play-offs του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague.

Δεν τον ήθελε ο Αταμάν και τον παίρνει η Ρεάλ!

Ο Γιούρτσεβεν ξεκίνησε τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR, πριν συνεχίσει την καριέρα του στην G-League και αργότερα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Με το «τριφύλλι» στην EuroLeague είχε κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 0,6 μπλοκ σε 19 συμμετοχές. Στη G-League κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα με 23 πόντους και 13,3 ριμπάουντ ανά αγώνα σε τρία παιχνίδια, ενώ στο πέρασμά του από τους Ουόριορς μέτρησε 3,8 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε εννέα εμφανίσεις στο NBA.