Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του τόνισε πως όλα είναι φυσιολογικά και ότι όσα γράφονται είναι απλά φήμες και προσπάθεις να υπονομευθεί η ενότητα της ομάδας.
Ο Τούρκος κόουτς τόνισε πως φυσικά είναι απογοητευμένος που το «τριφύλλι» δεν προκρίθηκε στο Final-Four και υπογράμμισε πως τώρα στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final-Four. Ο νέος μας στόχος είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Όλα όσα γράφονται στα ΜΜΕ δεν είναι παρά φήμες και μια προσπάθεια να υπονομευθεί η ενότητα και η ακεραιότητά μας. Όλα είναι φυσιολογικά» ανέφερε μιλώντας στο «TRT Spor».
Θυμίζουμε πως λίγη ώρα νωρίτερα ακυρώθηκε η συνάντηση Αταμάν με Γιαννακόπουλο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τούρκος παραμένει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο