Ο Σωτήρης Βετάκης αποκάλυψε πως ο Τι Τζέι Σορτς εξετάζει σοβαρά το μέλλον του μακριά από τον Παναθηναϊκό, με φόντο τον περιορισμένο ρόλο που είχε τη φετινή σεζόν υπό τον Εργκίν Αταμάν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βετάκης στο 145ο επεισόδιο της εκπομπής “Strong Side“, ο Σορτς βρίσκεται ήδη στην αγορά και εξετάζει τις επιλογές του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι χαμηλές πτήσεις του Σορτς και ποιες ομάδες ενδιαφέρονται

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε τον ρόλο που περίμενε στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και αυτό φαίνεται πως έχει ανοίξει σοβαρά τη συζήτηση γύρω από το μέλλον του. Παρότι αποτελεί έναν παίκτη με πολύ υψηλή ποιότητα και δεδομένη αξία στην EuroLeague, η χρήση του στο rotation των «πράσινων» δεν ήταν αντίστοιχη των προσδοκιών που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε.

Ο Βετάκης στάθηκε ιδιαίτερα και στο θέμα του προπονητή. Όπως εξήγησε, πολλά γύρω από τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού εξαρτώνται πλέον από το αν θα συνεχίσει ή όχι ο Έργκιν Άταμαν στον πάγκο της ομάδας μετά τη δύσκολη φετινή σεζόν και τον αποκλεισμό από τα playoffs της EuroLeague.

Το ίδιο ερωτηματικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφορά παίκτες που σκέφτονται να αποχωρήσουν, αθλητές που ίσως παραμείνουν, αλλά και μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου, καθώς η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοιχτή.

Ο Βετάκης αποκάλυψε επίσης πως ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν αρχίσει να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Σορτς. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται η Βαλένθια και η Χάποελ Τελ Αβίβ, οι οποίες έχουν δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Με αρκετές ομάδες ήδη να καραδοκούν, η υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ αναμένεται να απασχολήσει έντονα το ευρωπαϊκό μπασκετικό καλοκαίρι.