Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι διέλυσαν τη Φενέρμπαχρτσε στον ημιτελικό του Final 4 και πλέον απέχει μία νίκη από την κορυφή της Euroleague, με τους Άλεκ Πίτερς, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Εβάν Φουρνιέ να μιλούν μετά το τέλος της αναμέτρησης για την εμφάνιση της ομάδας, την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και τον μεγάλο τελικό που ακολουθεί.
Άλεκ Πίτερς: «Εμείς οι ίδιοι, ίσως. Ίσως μόνο αν χωριστούμε σε δύο ομάδες και παίξουμε μεταξύ μας. Σε τέτοια παιχνίδια θες να παρουσιάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Απόψε κάναμε την καλύτερη αμυντική εμφάνιση της σεζόν και πραγματικά ήταν μια πολύ καλή αμυντικά προσπάθεια από όλη την ομάδα. Θέλουμε όσο καλοί ήταν σήμερα, να είναι επί δέκα την Κυριακή».
Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Θα μάθουμε με ποιον παίζουμε και θα προσαρμοστούμε. Θα πάρουμε μια βαθιά ανάσα και θα το δούμε αύριο. Ήταν σαν ένα εντός έδρας παιχνίδι. Ήταν απίστευτο. Νιώσαμε τόσο ωραία γνωρίζοντας ότι παίζουμε σπίτι μας».
Εβάν Φουρνιέ: «Ειλικρινά δεν χρειάζεται να τους πω κάτι. Μάλλον είναι ακόμα πιο έτοιμοι και από εμάς για τη μάχη. Ήταν καταπληκτικοί σε όλο το παιχνίδι και ξέρω ότι την Κυριακή, θα είναι ακόμα πιο δυνατοί».
Διαβάστε επίσης...
Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο