Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Για τα σενάρια που συνδέουν τον Σέρβο τεχνικό με τον πάγκο του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Σωτήρης Βετάκης, μιλώντας στην εκπομπή Strong Side του καναλιού Scorakias και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Ζοτς τονίζοντας πως για τον ίδιο το βασικότερο κριτήριο σε οποιαδήποτε συζήτηση είναι ο σεβασμός.
«Ο Ζοτς μιλάει μόνο με ομάδα που δεν έχει προπονητή»
«Εκείνο που είναι πρωταρχικό για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι το respect, ο σεβασμός. Εάν νιώθει ότι τον σέβονται, αν νιώθει ότι οι άνθρωποι που συνεργάζεται δείχνουν σεβασμό σε όλα τα πράγματα και κινούνται έχοντας σαν γνώμονα τον σεβασμό απέναντι σε οποιονδήποτε, όλα καλά.
Διαβάστε επίσης...
Μπορεί να συζητήσει και να δούμε τι θα γίνει με οποιαδήποτε πρόταση θα έχει στο τραπέζι του, είτε από τον Παναθηναϊκό, είτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Εγώ δεν θα εστιάσω αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και για τον επόμενο χρόνο, τον Εργκίν Αταμάν. Για να κάνει κάτι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα πρέπει να μιλήσει με κάποια ομάδα η οποία δεν έχει προπονητή», είπε ο Σωτήρης Βετάκης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο