Στο ερώτημα ποια είναι η αγαπημένη του πεντάδα όλων των εποχών στη Εuroleague απάντησε ο Μάικ Τζέιμς, στο αγαπημένο του Χ.
Ο ηγέτης της Μονακό δεν θα γινόταν να μην δώσει μία θέση στον εαυτό του, ωστόσο επέλεξε τελικά τρεις κορυφαίες πεντάδες και είναι χαρακτηριστικό πως και στις τρεις για 4άρι επέλεξε τον Κρις Σίνγκλετον, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό.
Στην πρώτη του επιλογή για τους πέντε καλύτερους ο Τζέιμς επέλεξε τον εαυτό του μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Κρις Σίνγκλετον και έναν εκ των Κάιλ Χάινς ή Έντι Ταβάρες.
Η 2η κορυφαία πεντάδα, σύμφωνα πάντα με τον 35χρονο γκαρντ, αποτελείται από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Γουίλ Κλάιμπερν, Κρις Σίνγκλετον και Έκπε Γιούντο, ενώ ως τρίτη επιλογή των καλύτερων πέντε της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ο Τζέιμς έβαλε τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Κόρι Χίγκινς, Κρις Σίνγκλετον και Γιαν Βέσελι.
For my life? Wow
Me
Billy
3D
Singleton
Hines/tavares
But i could also see
3D
Saras
Clyburn
Singleton
Udoh
3D
Bogdan
Higgins
Singleton
Vesley
Now I’m thinking too much
I’m having a tough time figuring out who else i would put at my 4 position — Mike James (@TheNatural_05) June 4, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο