Η σεζόν 2025-26 ολοκληρώθηκε ονειρικά για τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος ύστερα από αυτή της Εuroleague, με τους Πειραιώτες να μπαίνουν ξέγνοιαστοι σε ρυθμούς καλοκαιρινών διακοπών.

Ένα τελευταίο ραντεβού, πάντως, το είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς το βράδυ της Κυριακής (14/6), καθώς παρέθεσαν δείπνο στην ομάδα οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το κλίμα προφανώς και ήταν εορταστικό, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να φεύγουν πλέον για διακοπές κι ενώ φυσικά αναμένονται μερικές αλλαγές στο ρόστερ, με την επισημοποίηση σε πρώτη φάση της συμφωνίας με τους Ζαν Μοντέρο και Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ. 

Ο Πίτερς
ΙnTime

Όσον αφορά τον… οικοδεσπότη Πίτερς, είναι απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην Αρμάνι Μιλάνο.

«Η αυλαία της σεζόν έπεσε, το γλέντι κόπασε και το… σύνθημα για ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων δόθηκε σε οικογενειακό κλίμα. Το βράδυ της Κυριακής (14/06) οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρέθεσαν δείπνο στους παίκτες, τους προπονητές και το σταφ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος. Η τελευταία συνάντηση πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του Άλεκ Πίτερς στο Μικρολίμανο», αναφέρεται στην ανάρτηση του Ολυμπιακού.