Ο κύκλος του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό έκλεισε, με τον Τούρκο τεχνικό να έχει εγκάρδια συνομιλία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τη Δευτέρα (15/6) και με το «διαζύγιο» να έρχεται πολύ φιλικά.
Μάλιστα, ο 60χρονος κόουτς φρόντισε να ευχαριστήσει τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων», είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους οπαδούς του «τριφυλλιού», ενώ τόνισε ότι ήταν η ώρα «για μια νέα εποχή για όλους μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης...
«Ευχαριστώ κ. Γιαννακόπουλε. Πραγματικά πέρασα καταπληκτικά στην Αθήνα, σε αυτή την υπέροχη χώρα και είμαι περήφανος που δούλεψα με τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Και φυσικά είμαι περήφανος που έδωσα σε αυτά τα τρία χρόνια αυτά τα τέσσερα υπέροχα τρόπαια. Πρώτα από όλα, το τρόπαιο της Euroleague.
Σε όλη μου τη ζωή θα θυμάμαι αυτές τις μέρες, τους καταπληκτικούς φιλάθλους και την καταπληκτική υποστήριξη της οικογένειας του Παναθηναϊκού σε όλους μας. Είμαι περήφανος να συνεισφέρω στη σχέση μεταξύ των δύο χωρών, της Τουρκίας και της Ελλάδας, και είμαι πολύ ικανοποιημένος για όλους τους φίλους που έχω στην Ελλάδα. Όχι μόνο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και πολλούς οπαδούς άλλων ομάδων, πολύ κόσμο. Οπότε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτά τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί. Αλλά τώρα είναι ώρα για μια νέα εποχή για όλους μας», είπε ο Αταμάν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο