Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Για την απόκτηση του Ισπανού φόργουορντ του Παναθηναϊκού θέλει να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, με την ιστοσελίδα encestando.es, να τονίζει ότι οι Πράσινοι είναι αυτοί που κίνησαν τις διαδικασίες.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μπορεί ο Ομπράντοβιτς να εκτιμά τον Ισπανό, αλλά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα έναν παίκτη με ελληνικό διαβατήριο κάνει την ομάδα να είναι ανοιχτή σε αποχώρησή του αν υπάρξει καλή πρόταση.
Παράλληλα το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι η πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή, του Κάρλος Σάντσεθ ο οποίος όμως, όπως προσθέτει το δημοσίευμα έχει αρκετά υψηλά στο μυαλό του και τον Πραντίγια από την Βαλένθια για τον οποίο όμως θα πρέπει να καταβάλει μια ρήτρα ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο