Όλα έδειχναν ότι ο Μάικ Τζέιμς θα μετακόμιζε από τη Μονακό στην Μπαρτσελόνα, αυτό τελικά δεν θα συμβεί και προκύπτει και δικαστική διαφορά πια ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Σύμφωνα τουλάχιστον με το «mundodeportivo», ο Αμερικανός γκαρντ θα προσφύγει δικαστικά, θεωρώντας ότι εξαπατήθηκε από τους Καταλανούς, με τους οποίους είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του, όσο τουλάχιστον ήταν ακόμη στον πάγκο ο Τσάβι Πασκουάλ.
Διαβάστε επίσης...
Ο 53χρονος κόουτς, όμως, αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα», έτσι ματαιώθηκε και η μεταγραφή του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος υποστηρίζει πως υπήρχαν υπογεγραμμένα συμβόλαια κι ενώ είχε αρχίσει να ψάχνει και σπίτι στη Βαρκελώνη.
Από τη στιγμή λοιπόν που η ένταξή του στην Μπαρτσελόνα δεν προχώρησε, αποφάσισε να πάει τον καταλανικό σύλλογο στα δικαστήρια, βάσει πάντα του σχετικού δημοσιεύματος.
Στην τελευταία του σεζόν με τη Μονακό στη Euroleague o Τζέιμς μέτρησε 39 συμμετοχές με μέσο όρο 16.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ.
Mike James no acepta la marcha atrás del Barça y el caso puede acabar en tribunales
@josehuguet https://t.co/LTKV9CYX2q — Mundo Deportivo (@mundodeportivo) June 27, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο