Ο Μπράνκου Μπάντιο ήταν εντυπωσιακός στη νίκη της Σενεγάλης επί της Ακτής Ελεφαντοστού, για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου του 2027. Ο νέος άσος του Παναθηναϊκού δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του: πέτυχε 23 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε 7 ασίστ και γενικά έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του, ώστε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Κάτι, που ήρθε με 85-72.

Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Το γεγονός ότι είναι στην εθνική της χώρας του είναι ο λόγος, που δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα. Είναι, όμως, θέμα τυπικό, που θα τελειώσει γρήγορα.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν θα αργήσει να κλείσει και την τρίτη του μεταγραφή. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του είναι πάνω από τα τηλέφωνα και βρίσκονται στην τελική ευθεία για το κλείσιμο μίας ακόμη κίνησης.

Ο Τρέι Λάιλς και ο Αϊζαακ Μπόνγκα είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι του «τριφυλλιού». Και οι δύο παίκτες ψάχνουν να επιστρέψουν στο ΝΒΑ, και τους δύο παίκτες τους θέλει η μισή Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει απλώσει καλά τα δίχτυα του, ώστε να έχει επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η παρουσία του Ζοτς αλλά και το βαθύ ταμείο, που έχει η ΚΑΕ, είναι βασικοί λόγοι, ώστε οι «πράσινοι» να έχουν μεγάλη τύχη για να τα καταφέρουν. Συν βέβαια το τεράστιο ειδικό τους βάρος, όντες ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ευρώπης.

Πιθανό να κάνει 6 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προφανώς θα πάρει και έναν πλέι-μέικερ, αλλά αυτή θα είναι η τελευταία κίνηση, που θα γίνει. Ισως και η προτελευταία αφού δεν αποκλείεται στο τέλος να κάνει έξι μεταγραφές. Κάποια δεδομένα στον σχεδιασμό αλλάζουν συχνά, πυκνά, οπότε το να γίνουν έξι μεταγραφές τελικά δεν πρέπει να παραξενέψει κανέναν. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα γίνουν πέντε μεταγραφές, αλλά ο αριθμός είναι πιθανόν στο τέλος να αυξηθεί.

Ο Γιαννακόπουλος και ο Ομπράντοβιτς θέλουν να φτιάξουν ομάδα, που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της. Οπότε δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει κάτι, που να μην μπορούν να κάνουν.