Την προοπτική μιας νέας θητείας στο ΝΒΑ σκέφτεται ο Μάριο Χεζόνια, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα του «ΒasketNews».

Ο Κροάτης φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2029, ωστόσο δείχνει να έχει τάσεις φυγής κι ενώ υπάρχει ΝΒΑ-out με καταληκτική προθεσμία την 20ή Ιουλίου, ύψους 850.000 δολαρίων.

Ο 31χρονος άσος φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την απόλυση του Σέρτζιο Σκαριόλο από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» και είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχοντας αγωνιστεί από το 2015 έως το 2020 στους Ορλάντο Μάτζικ, στους Νιου Γιορκ Νικς και στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

O Xεζόνια
InTime

Στη σεζόν 2025-26 ο Χεζόνια είχε μέσο όρο στη Euroleague 13.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής, με διάφορα σενάρια να τον φέρνουν υποψήφιο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έχει συνδεθεί με ενδιαφέρον και της Ντουμπάι BC.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να πουν το «ναι» στην πώληση του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

O Xεζόνια
InTime