Άλφα Ντιαλό: Μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά με τη Μονακό, ο Αμερικανός φόργουορντ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντουμπάι, όμως το όνομά του ακούγεται έντονα για ενδιαφέρον ομάδων από το ΝΒΑ.

"Σειρήνες" ΝΒΑ για Ντιαλό - Τον... καλεί ο Γιόκιτς
Intime

Μάλιστα ο 29χρονος έχει στο συμβόλαιό του με την Ντουμπά όρο για NBA-out αν υπάρξει ομάδα που θα του κάνει πρόταση, ενώ σύμφωνα με το BasketNews οι Νάγκετς έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Αμερικανό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Άλφα Ντιαό είχε είχε μέσο όρο στη EuroLeague 11.9 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 27.5 λεπτά συμμετοχής και ήταν από τους ελάχιστους παίκτες που... διασώθηκαν από το ναυάγιο της Μονακό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

"Σειρήνες" ΝΒΑ για Ντιαλό - Τον... καλεί ο Γιόκιτς
Intime