Μπορεί ο Τόμας Γουόκαπ να έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για άλλη μία σεζόν, ωστόσο οι… σειρήνες από την Ντουμπάι BC ηχούν γερά στα αυτιά του.
Ο Τεξανός γκαρντ έχει πρόταση στα χέρια του από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν παρακολουθούν αμέτοχοι τις εξελίξεις.
Διαβάστε επίσης...
Αυτό που προκύπτει από πλευράς Πειραιωτών είναι ότι αν θέλει ο 33χρονος παίκτης να αποχωρήσει θα σεβαστούν την επιθυμία του, αρκεί όμως να πάρουν και οι «ερυθρόλευκοι» τα λεφτά που θέλουν, προκειμένου να πουν το «ναι» στην πώλησή του.
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει το deal και μένει να φανεί αν στην Ντουμπάι είναι διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό, που προφανώς μόνο αμελητέο δεν το λες.
Γίνεται σαφές, δηλαδή, πως ο Γουόκαπ δεν θα αλλάξει περιβάλλον τόσο εύκολα όσο πιθανώς ευελπιστούν και ο ίδιος και η αραβική ομάδα, αφού άλλωστε δεσμεύεται με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για μία ακόμη σεζόν. Αν καταβληθούν τα 3 εκατομμύρια που ζητούν οι Πειραιώτες έχει καλώς, ειδάλλως ο έμπειρος άσος θα παραμείνει κάτοικος ΣΕΦ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο