Φαίνεται ότι υπήρχε όντως θέμα στις σχέσεις του Εργκίν Αταμάν με κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει από ένα περιστατικό που έκανε γνωστό ο Σωτήρης Βετάκης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Strong Side» του καναλιού Scorakias στο youtube, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως υπήρξε καταγγελία προς την Ένωση Παικτών της Εuroleague κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, επειδή ο Αταμάν ήθελε να βάλει προπόνηση στο πρόγραμμα ανάμεσα σε δύο αγώνες «διαβολοβδομάδας».
Διαβάστε επίσης...
«Είναι καταγγελία στην ELPA. Στέλνει απευθείας χαρτί η ELPA, ανώνυμα. Έχει συμβεί και στον Παναθηναϊκό με τον Αταμάν, που ήθελε να κάνει προπόνηση μετά από κάποιο ταξίδι. Αμέσως ενημερώθηκαν στην ELPA από κάποιους παίκτες. Η εικασία είναι ότι ήταν κάποιοι ξένοι και ήρθε χαρτί ότι “ξεχάστε το αυτό”. Δεν θα αναφερθεί ποιος έκανε την καταγγελία. Άντε ψάξε βρες ποιος είναι από τους 16 παίκτες που ενημέρωσε την ELPA», είπε ο Σ. Βετάκης, προσθέτοντας ότι η ταυτότητα του παίκτη που προχωρά στην καταγγελία δεν αποκαλύπτεται ούτε στην ομάδα ούτε στον προπονητή. Η ELPA ενημερώνει τη EuroLeague ότι υπάρχουν πληροφορίες για παραβίαση των συμφωνημένων κανόνων και ζητά την ανάκληση της προπόνησης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο