Άνοιξε συζήτηση η ατάκα του Κέντρικ Ναν στο Χ για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με το αν προκύπτει θέμα επιστροφής του στους Μαϊάμι Χιτ.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη για τον Αμερικανό άσο του Παναθηναϊκού, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028 με τους κυπελλούχους Ελλάδας και στο οποίο δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης για το ΝΒΑ.

O Ναν
InΤime

O 30χρονος γκαρντ, που είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Euroleague με συνολικές αποδοχές 13.5 εκατομμυρίων ευρώ ύστερα από το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε την άνοιξη του 2025, μπορεί να γυρίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου μόνο αν κάποια ομάδα συμφωνήσει με τους «πράσινους» για την αποδέσμευσή του.

Άλλωστε, με βάση τους κανονισμούς του ΝΒΑ ακόμα και όταν υπάρχει buyout μια ομάδα μπορεί να δώσει μέχρι 875.000 δολάρια στον ευρωπαϊκό σύλλογο που ανήκει ο παίκτης, που με τη σειρά του θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του οποιοδήποτε ποσό ξεπερνά αυτό το όριο.

Κοινώς, αν ο Ναν θελήσει κάποια στιγμή να γυρίσει στην πατρίδα του, θα είναι υποχρεωμένος να δώσει πολλά λεφτά στον Παναθηναϊκό. 

Ο Ναν
ΙnTime