Mετά τον Ναν δεν αποκλείεται να προστεθεί και δεύτερος Κέντρικ στον Παναθηναϊκό και ο λόγος γίνεται για τον Κέντρικ Ντέιβις.

Πρόκειται για Αμερικανό γκαρντ που, σύμφωνα με την εκπομπή Hoopfellas Show, έχει προταθεί στους «πράσινους» και ο οποίος διαπρέπει στο πρωτάθλημα Αυστραλίας με τους Σίντνεϊ Κινγκς. Αν και ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του, υπάρχει όρος αποδέσμευσης αν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα o 27χρονος (1.80μ.) πλέι μέικερ, ο οποίος δεν έγινε ποτέ ντραφτ στο ΝΒΑ κι έχει φτιάξει το όνομά του στην Αυστραλία και την Κίνα, ενώ είχε και μια εξαιρετική σεζόν στη G-League (2023-24 με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς, με μέσο όρο 18 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 7.6 ασίστ).

Σπουδαία τα νούμερά του και την περασμένη διετία (25.6 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ με τους Αντελάιντ 36ers, 24.8 πόντοι, 4.6 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ με τους Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκ, 24.4 πόντοι, 3.9 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ με τους Σίντνεϊ Κινγκς), έχοντας και παρουσία στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο με την Όσος Ντε Μανάτι (σε 5 αγώνες 23.4 πόντοι, 2.2 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ).

Μένει να φανεί αν οι επιδόσεις και οι ικανότητές του σε δημιουργία και σκοράρισμα μπορούν να πείσουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ότι αξίζει να επενδύσει ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Ντέιβις.