Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία και το Ισραήλ, ο 29χρονος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, ωστόσο η υπόθεσή του παρουσιάζει σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

Ο λόγος είναι πως για την απόκτησή του κινείται και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία τον προορίζει ως αντικαταστάτη του Λόνι Γουόκερ και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Ο Μίλτον έμεινε ελεύθερος μετά τη θητεία του στην Παρτιζάν, όπου οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βρει σταθερό ρυθμό. Στη EuroLeague είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ, ενώ στην Αδριατική Λίγκα παρουσίασε καλύτερη εικόνα με διψήφιο μέσο όρο πόντων. Παράλληλα, η Χάποελ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρβου σέντερ Ντούσαν Μίλετιτς, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο.